Lobbykodeks

Dialog og forhandlinger med politikere, embedsmænd og myndigheder er en naturlig og integreret del af lægemiddelindustriens kommunikation med omgivelserne. Alle lægemiddelindustriens samarbejds- og kommunikationsaktiviteter – også dem, der vedrører dialog og forhandlinger med myndigheder og politikere – skal være transparente og overholde nogle minimumskrav. Derfor har lægemiddelindustrien med et etisk kodeks forpligtet sig til at sikre uafhængighed og åbenhed omkring den kommunikation, der foregår med politikere og myndigheder, ligesom man for eksempel forbyder gaver til embedsmænd, politikere mv.

 

 

Her finder du de konkrete regler i lobbykodekset. Klik i boksen øverst på siden og vælg den ønskede paragraf i dropdown-menuen.

Her finder du evt. vejledning til den konkrete regel i donationskodekset. Klik i boksen øverst på siden og vælg den ønskede paragraf i dropdown-menuen.

Her finder du evt. afgørelser relateret til donationskodekset. Klik i boksen øverst på siden og vælg den ønskede paragraf i dropdown-menuen.